SOOOG Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers - juni 2020

Gepubliceerd op: , door: SOOOG

In deze SOOOG Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers een compliment voor u!

Naast dit compliment kunt u in deze Nieuwsbrief informatie vinden over:
• De nieuwe SOOOG school obs Futura.
• Kindcentra in ontwikkeling.
• Schoolterreinen rookvrij.

Veel leesplezier!

SOOOG Nieuwsbrief ouders/verzorgers - juni 2020 (PDF)

SOOOG COURANT

Gepubliceerd door: SOOOG
SOOOG vindt goede communicatie heel belangrijk. Ieder jaar schrijft het bestuur van SOOOG een bestuursverslag. Het bestuur legt met het bestuursverslag verantwoording af. Deze krant is een publieksversie van het bestuursverslag. Alle belangrijke informatie staat erin, op een prettige manier verteld.

Ouderbrief inzake gedeeltelijke opening scholen

Gepubliceerd door: SOOOG
Tijdens de persconferentie van 21 april 2020 is bekend gemaakt dat de basisscholen vanaf 11 mei aanstaande gedeeltelijk opengaan. Alle schoolteams werken momenteel uit hoe het onderwijs het beste voor de eigen school vorm kan worden gegeven. Het zal per school maatwerk betekenen en iedere school heeft de ruimte om de best passende oplossingen te zoeken.

Ouderbrief inzake sluiting van de scholen tot en met de meivakantie

Gepubliceerd door: SOOOG
Gisteravond werd duidelijk dat het kabinet heeft besloten om de sluiting van scholen in ieder geval te laten voortduren tot en met de meivakantie. Dit betekent dat leerlingen van onze scholen tot en met de meivakantie geen les meer krijgen op school. De week voor 28 april neemt het kabinet opnieuw een besluit over de maatregelen en wordt duidelijk wat dit betekent voor onze scholen na de meivakantie.