Groep 4 zit dit schooljaar in de combinatiegroep 3/4 en 4/5. Groep 3/4 krijgt op maandag, dinsdag en vrijdag les van juf Lita en op dinsdag en woensdag van juf Ina. Groep 4/5 krijgt op maandag les van juf Marlou en op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag les van juf Aldi.

In groep 4 wordt veel aandacht besteed aan de basisvaardigheden taal, spelling, lezen, schrijven en rekenen.

Overige vakken

• Verkeer
  • Wereldoriëntatie
  • Handvaardigheid en tekenen
  • Muziek, dans en drama
  • Bewegingsonderwijs
  • Sociaal-emotionele vorming

Daarnaast zijn er een aantal thema's die jaarlijks terugkomen, zoals: de kinderboekenweek en excursies.

Toetsen

De ontwikkeling van de kinderen wordt o.a. gevolgd door het afnemen van methodegebonden toetsen en Cito-toetsen. We nemen in januari en juni de volgende Cito-toetsen af.

• Drie minuten toets (leestoets)
  • AVI (leestoets)
  • Rekenen en wiskunde
  • Begrijpend lezen
  • Spelling
  • Woordenschat

Groep 7/8 krijgt les van Lycurgus!

Gepubliceerd door: De Eexterbasisschool
Woensdag 11 april hebben de leerlingen les gekregen van een aantal volleyballers van Lycurgus. De workshops werden gegeven door Wytze Kooista, Stijn Held, Frits van Gestelen, Steven Ottevanger, Geoffrey van Gent en Niels de Vries. De leerlingen hebben geoefend met duiken, smashen, opslaan, gooien, vangen en nog veel meer. Het was een hele leuke ochtend!

Vakantierooster 2019-2020

Nieuwbrief april 2019